Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics Sunscreen

Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50 Solcreme Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Da jeg fandt Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics, følte jeg endelig, at jeg havde fundet en solcreme, der ikke ville være besværlig at anvende. Jeg følte at jeg havde ramt jackpot, da jeg normalt ikke bryder mig om at bruge solcreme. Kort tid efter begyndte jeg også at lægge mærke til, at den blev mere og mere populær blandt beauty entusiaster online, og ærligt talt er det nemt at se hvorfor. 

Ligesom mange koreanske skønhedsprodukter formår denne også at kombinere “forretning med fornøjelse”, idet den er både effektiv, cute og kosmetisk elegant, alt sammen til en overkommelig pris.

Læs her min ærlige anmeldelse af Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotic SPF50 solcreme.

Artiklens hovedpunkter:

  • Perfekt til daglig brug: Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50 er ideel til daglig beskyttelse, føles let på huden, fungerer godt under makeup og svier ikke i øjnene.
  • Imponerende solbeskyttelse: Solcremen tilbyder stærk beskyttelse mod både UVA og UVB, understøttet af testresultater fra både koreanske og spanske laboratorier.
  • Ingredienser med traditionel og moderne effekt: Formuleringen indeholder 30% risvand, fermenterede kornudtræk og andre gavnlige ingredienser som niacinamid og ginseng, der både fugter og nærer huden.
  • Følsomhed over for hudtoner: Mens produktet generelt efterlader en naturlig finish, kan det efterlade en subtil hvid hinde på mørkere hudtoner, især ved større mængder.
  • Ikke egnet til intens udendørs aktivitet: Selvom solcremen er fugtgivende og behagelig, mangler den vand- og svedresistens, hvilket gør den mindre egnet til aktiviteter som strandture eller sport i solen.
Find produktet her:
Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ 50 ml
Beauty Of Joseon Relie...
Original price was: 103,00 kr..Current price is: 72,00 kr..
Beauty of Joseon Relief Sun SPF50+ PA++++ Rice + Probiotics (50 ml)
Beauty of Joseon Relie...
Original price was: 163,00 kr..Current price is: 92,00 kr..
Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50+ PA++++ 50 ml
Beauty of Joseon Relie...
Original price was: 169,00 kr..Current price is: 120,00 kr..
Beauty of Joseon Relief Sun SPF50 Rice + Probiotics – 50 ml.
Beauty of Joseon Relie...
Original price was: 169,00 kr..Current price is: 120,00 kr..
Beauty of joseon relief sun rice + probiotics SPF50+ PA++++ 50ml
Beauty of joseon relie...
148,75 kr.
Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50 Duo
Beauty of Joseon Relie...
189,00 kr.
Hvad jeg kan lide ved den
Hvad jeg ikke kan lide ved den

Beauty of Joseon – skønheden i koreansk tradition

Beauty of Joseon er et interessant navn for os, der er fascineret af historie. Joseon var navnet på den koreanske stat i lang tid, en periode præget af Koreas længstlevende kongelige dynasti (som regerede i mere end 500 år og bar det samme navn). Dette signalerer brandets intentioner – at blande innovation og nye udviklinger med traditionelle ingredienser, der kan spores helt tilbage til folket i det historiske Joseon. Denne inspiration fra traditionel koreansk urtemedicin har været en fast bestanddel af mange koreanske produkter, og nu, på grund af dens popularitet hos brugerne, er den også blevet adopteret af vestlige hudplejemærker.

I den forbindelse inkorporerer nogle koreanske mærker som Beauty of Joseon ofte forskellige urtebaserede midler i deres formuleringer, samtidig med, at de tager hensyn til og inkluderer aspekter af moderne videnskab indenfor hudpleje (de fokuserer på de urtingredienser der faktisk virker!). Denne type tilgang kaldes Hanbang hudpleje.

Påstande om produktet – ifølge Beauty of Joseon hjemmesiden

Let og cremet – denne organiske (kemiske) solcreme kan det hele: den giver dig fantastisk beskyttelse, mens den føles behagelig på ansigtet. Den er ikke klistret og skulle føles som en fugtighedscreme. Ifølge BOJ-hjemmesiden skulle denne effekt vare, selv efter at store mængder af produktet er påført. Efter absorption skulle den efterlade dig med en naturlig glød og ingen synlig hvid hinde. Makeup fungerer godt med den uden at klumpe eller give et kaget udseende.

Denne smukke solcreme indeholder også ingredienser, der kan forbedre hudens sundhed og udseende, da den er lavet af 30% risvand og også indeholder fermenterede kornudtræk som er rige på næringsstoffer. Hvilket også fører til en mere fugtet og næret hud.

Hvad med solbeskyttelse?

Som så mange andre havde jeg på et tidspunkt min tvivl omkring koreanske solcremer. Tvivl som kan spores tilbage til de berygtede resultater fra Purito solcreme-undersøgelsen, hvor produktet blev uafhængigt testet og fundet mangelfuldt, og på ingen måde i overensstemmelse med niveauet af solbeskyttelse trykt på etiketten. Dette er dog blevet vist at ske nogle gange med mange mærker fra hele verden (inklusive vestlige mærker som Bioderma) og kan ofte tilskrives batchvariation eller forskelle i testmetoder.

I dag ville jeg ikke lade mig afskrække fra at prøve koreanske solcremer udelukkende på grund af den hændelse. Især fordi disse mærker siden da har været meget omhyggelige med deres formuleringer. I den forbindelse har Beauty of Joseon indgået kontrakt med to forskellige laboratorier, et fra Korea og et fra Spanien, for at teste deres produkt. Deres fund var følgende:

[SPF]

Koreansk Laboratorium: 52.5±5.8
Spansk Laboratorium: 63.1±0.6

[PA]

Koreansk Laboratorium: UVA PF 16.1±2.4 P++++
Spansk Laboratorium: UVA PF 19 P++++

Produkt ingredienser

  • Beauty of Joseon Relief solcreme er fri for parfume og æteriske olier og indeholder ikke alkohol (specifikt ethanol).
  • Solfiltre: Denne formulering drager fordel af at bruge 4 forskellige organiske (kemiske) solfiltre, som alle er nyere generation og meget fotostabile (de bevarer deres solabsorberende kapacitet i lang tid, hvilket giver en længere aktivitetstid).
  • Disse nye generationsfiltre, især et kaldet Tinosorb M, har en bedre sikkerhedsprofil end mange andre kemiske filtre, da de ikke bliver absorberet gennem huden så let. Sammen giver filtrene en bredspektret beskyttelse, både i UVA- og UVB-områderne.
  • 30% Risekstrakt – Som en basis i deres kost, har ris i lang tid også været en del af de koreanske kvinders skønhedsrutiner, både hvad angår hud- og hårpleje. Det var den oprindelige toner, fordi det – rig på vitaminer og mineraler – fugtede og beroligede huden.
  • Fermenterede kornudtræk: Den naturlige fermenteringsproces hjælper ikke kun vores tarmfunktioner, men nedbryder også hudplejeingredienser, hvilket gør dem mere let absorberbare. Og det er ikke det hele, for fermenterede produkter – som vi ved fra mange studier i dag – er fantastiske til at understøtte vores mikrobiomer (hvad enten det er tarm eller hud), ved at levere præbiotika, som understøtter hudbarrieren.
  • Andre gavnlige ingredienser er:
    • Antioxidanter: E-vitamin, grøn te og ginseng rodekstrakter.
    • Niacinamid og adenosin – multifunktionelle ingredienser med anti-aging, barrierebeskyttende og antiinflammatoriske effekter. Niacinamid er også super god til at bekæmpe hyperpigmentering og akne.
    • Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract (eller Pumpkin Enzyme) – en mild eksfolierende ingrediens, som opnås ved at fermentere græskar ved hjælp af Lactobacillus lactis (en af de bakterier, der har muliggjort mange fermenterede fødevarer og som ofte findes i probiotiske kosttilskud).
Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics solcreme Tube

Om min hudtype

  • Akne-udsat
  • Kombineret hudtype – fedtet omkring næsen og normal til tør andre steder
  • Følsom
  • Første tegn på aldring begynder at vise sig

Min oplevelse med Beauty of Joseon Relief solcreme

Som du sikkert allerede har bemærket, så elsker jeg virkelig dette produkt. Jeg er nu på min tredje tube Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics, og jeg føler, at jeg er ved at komme ind i et langvarigt forhold. Det er den perfekte solcreme til daglig brug – den beskytter, ser godt ud og føles som ingenting på huden. Virkelig, selv når jeg påfører den korrekte mængde, kan jeg ikke mærke den på huden, hvilket er fantastisk, fordi jeg er ved at nå et punkt, hvor jeg ikke kan holde ud at have den klæbrige fornemmelse fra solcreme på huden længere.

Husk dog, at min hud har været ret tør på det seneste, så jeg kan ikke udtale mig om fedtede hudtyper. På min fedtede næse og under øjenområdet er den dog ikke fedtet, selv efter flere timer og genpåføring. Den er ret fugtgivende og føles behagelig og beroligende på huden, selvom du måske ønsker at bruge en ekstra fugtighedscreme under, hvis din hud er super tør. Derudover får den min hud til at se pæn ud, lidt blødere og med en let glød, hvor mange andre solcremer får mig til at se ud som en diskokugle.

En anden ting, jeg virkelig godt kan lide er, at den ikke svier i øjnene (og som en person med rynker omkring øjnene tager jeg påføring omkring øjnene meget seriøst). Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om nogen gang, hvor den har sviet i mine øjne, hvilket jo er fantastisk.

Da den ikke er fedtet, får den heller ikke min mascara til at smelte og give mig pandaøjne. Jeg vil endda sige, at den fungerer lige så godt under makeup som enhver anden let fugtighedscreme. Dette produkt er faktisk næsten ikke til at skelne fra en let fugtighedscreme. Hvis du præsenterede mig for det og spurgte mig, hvad det var, ville jeg næsten ikke kunne se forskel, bortset fra én ting, som faktisk er den eneste ulempe for mig ved dette produkt.

Denne ulempe ville være den lette hvide hinde, selvom Beauty of Joseon forsikrer os om, at det ikke burde være muligt. Jeg gætter på, at det på lyse hudtoner (som dem, der er almindelige i Korea, for eksempel) ikke ville være synligt, men min hud har en lidt olivengrøn tone, og nogle gange, når jeg påfører meget, kan jeg se en smule af en hvid hinde. Det er dog intet i forhold til mine tidligere spøgelsesagtige udseender, når jeg har brugt ældre solcremer, og det er faktisk kun mærkbart, hvis jeg specifikt leder efter det.

En anden ting er, nu hvor vi taler om ulemper, at vi bør være opmærksomme på, at dette ikke er ment som et super-resistent SPF-produkt, såsom LaRoche-Posay Uvmune Oil Control Fluid, men snarere en behagelig, fugtgivende, daglig solcreme. Personligt ville jeg ikke bruge den under en lang dag på stranden eller ved længerevarende, svedige udendørs aktiviteter i solen, medmindre jeg genpåfører den meget ofte.

Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics solcrene Swatch

Konklusion

Ærlig talt, så elsker jeg Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50 solcremen. Efter at have oplevet livet med den, ville jeg aldrig gå tilbage til de fedtede, skinnende, klistrede produkter, jeg plejede at bruge. Den føles simpelthen som ingenting på huden, ser fantastisk ud og gør mig glad, hver gang jeg ser på den søde tube. Jeg vil uden tvivl fortsætte med at købe den i lang tid fremover.

Relaterede artikler