Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream close up

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

I livet er der visse ting, vi skal gøre, fordi de er nyttige og gode for os. Når vi gør dem, er selve processen måske ikke så behagelig, men resultaterne bringer os en form for langvarig tilfredsstillelse. Der er også ting, store som små, som vi påtager os, simpelthen fordi vi nyder dem i øjeblikket. Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream er nydelse hældt på et glas. Én bøtte af den bliver solgt på verdensplan hvert 8. sekund, og jeg tænker, at der må være en grund til, at den er blevet en kultklassiker.

Læs her min ærlige anmeldelse af Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream.

Artiklens hovedpunkter:

  • Fantastisk duft og hudpleje: Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream har en vanedannende duft med noter af pistacie, mandel, vanilje og saltet karamel, som mange elsker. Den fugter effektivt og giver en naturlig glød, især på solbrun hud.
  • Effektive ingredienser: Cremen indeholder kraftfulde ingredienser fra Amazonasområdet som guaraná-ekstrakt, cupuaçu-smør og açaí-olie, der fugter, nærer og beskytter huden mod aldring og skader.
  • Hurtig absorption og praktisk brug: Den lette konsistens gør, at cremen hurtigt absorberes i huden, hvilket gør det nemt at klæde sig på efter brug. Den efterlader huden blød uden at være klistret.
  • Ulemper: Prisen er høj i forhold til andre bodylotions, og de påståede opstrammende effekter er sandsynligvis minimale. Desuden kan emballagen være upraktisk, da cremen kommer i en bøtte.
  • Perfekt som luksusgave: Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream er ideel som en luksusgave til dig selv eller andre, især hvis du nyder duften og ønsker en multisensorisk oplevelse i din hudplejerutine.
Find produktet i 75 ml her:
Sol De Janeiro – Brazilian Bum Bum – Cream – 75 Ml – For Women
Sol De Janeiro - Brazi...
109,00 kr.
Brazilian Bum Bum Cream
Brazilian Bum Bum Cream
159,00 kr.
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (75ml)
Sol de Janeiro Brazili...
209,00 kr.
Sol de Janeiro Travel Brazilian Bum Bum Cream 75 ml
Sol de Janeiro Travel ...
209,00 kr.
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (75 ml)
Sol de Janeiro Brazili...
209,00 kr.
Sol De Janeiro Travel Size Brazilian Bum Bum Cream 75 ml
Sol De Janeiro Travel ...
209,00 kr.
Find produktet i 150 ml her:
Sol De Janeiro – Brazilian Bum Bum – Cream – 150 Ml – For Women
Sol De Janeiro - Brazi...
209,00 kr.
Brazilian Bum Bum Cream
Brazilian Bum Bum Cream
279,00 kr.
Find produktet i 240 ml her:
Sol De Janeiro – Brazilian Bum Bum – Cream – 240 Ml – For Women
Sol De Janeiro - Brazi...
269,00 kr.
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (240ml)
Sol de Janeiro Brazili...
389,00 kr.
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream 240 ml
Sol de Janeiro Brazili...
389,00 kr.
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (240 ml)
Sol de Janeiro Brazili...
389,00 kr.
Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum cream 240 ml
Sol De Janeiro Brazili...
389,00 kr.
Find produktet i 500 ml her:
Sol De Janeiro Biggie Biggie Bum Bum Cream 500 ml
Sol De Janeiro Biggie ...
689,00 kr.
Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream 500 ml
Sol De Janeiro Brazili...
839,00 kr.
Hvad jeg kan lide ved den
Hvad jeg ikke kan lide ved den
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream i naturen

Da jeg første gang stødte på dette produkt i en butik, kunne jeg ikke give slip på det, fordi duften var så vanedannende. Jeg stod simpelthen bare der og sniffede det i et par minutter. Kender du den følelse, du nogle gange kun får på de bedste ferier, når du føler dig som en mere sexet, strålende og selvsikker version af dig selv? Det er grundlæggende, hvordan jeg føler efter at have påført Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream. Men hvad kan denne ret dyre bodycream gøre, som en billigere lotion med en parfume ovenpå ikke kan? Er det bare duften, eller virker denne creme virkelig?

Sådan bruger du Bum Bum Cream

Det bedste tidspunkt at påføre bodylotion er efter brusebad, når huden stadig er lidt fugtig, for at forsegle fugten. Jeg masserer en passende mængde overalt på min krop (nej, det er ikke kun til numsen), overalt undtagen mit ansigt. Jeg synes, at lidt af det faktisk rækker rigtig langt. Jeg kan normalt klæde mig på næsten med det samme bagefter, fordi det er så let absorberet. Jeg tror også, at du ikke behøver at bruge parfume bagefter, så det kan spare dig tid, og på en vis måde, penge.

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream før og efter billede

Hvad jeg kan lide ved Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

  • Denne creme fås i tre forskellige størrelser – 75 ml, 150 ml og 240 ml, hvilket gør den praktisk til rejser eller til at forkæle sig selv uden at skulle binde sig til en fuld størrelse.
  • Duften: Det er ærligt talt det bedste ved denne bodylotion for mig. Jeg elsker det. Den er ret sød, men ikke på en overvældende måde. Jeg har set folk kalde det ferie eller sommer på flaske, og det er jeg helt enig i. Det skal dog siges, at dette er et helt subjektivt kriterium. Og da den er så intens, hvis du så ved, at du ikke kan lide duften af vanilje eller karamel, foreslår jeg, at du prøver den i butikken, før du køber den.
    • Top duftnoter er pistacie og mandel. Det er jeg helt klart enig i, og vil sige, at den har en nøddeagtig slags duft, der får mig til at have lyst til at begynde at spise den.
    • Mellemnoter er heliotrop og jasminblade.
    • Basenoter er vanilje, saltet karamel og sandeltræ. Da basenoterne er dem, der holder længst efter påføring af et parfumeret produkt, er det afgørende, at vi nyder at dufte til dem i længere perioder. Hvis du normalt ikke kan lide disse dufte, vil jeg derfor undgå denne creme, da jeg syntes de er særligt langtidsvarende.
  • Følelsen og udseendet af den på huden: Det er grundlæggende en perfekt bodylotion til at bruge, før du går ud. Den absorberes hurtigt, så den er ikke klistret og fungerer perfekt til at fugte tørre områder og give dig det flotte, fugtede look. Hvis du er meget tør, kan det dog være, at den ikke er rig nok. På den positive side indeholder den glimmerpulver, som giver en subtil glans, mere i tråd med en naturlig glød end en shimmer. Det får den til at se fantastisk ud på solbrun hud.
  • Gavnlige ingredienser tilføjet til Bum Bum Cream: Baseret på brasilianske skønhedsrutiner indeholder den en del kraftfulde ingredienser fundet i Amazonas-regionen, såsom:
    • Guaraná-ekstrakt, der indeholder fem gange mere koffein end kaffe, forbedrer cirkulationen på hudniveau og indeholder frie radikal-neutraliserende antioxidanter, som er en vigtig årsag til hudskader og aldring.
    • Cupuaçu-smør, fungerer som en blødgører, udglatter og blødgør. Også rig på antioxidanter. Hjælper med at støtte hudbarrieren.
    • Andre blødgørende ingredienser, såsom kokos- og gulerodsfrøolie, gør det til et effektivt produkt, når man har tør og skællende hud, som jeg selv har.
    • Paranødfrøolie er ikke kun fugtgivende, men indeholder også flere næringsstoffer såsom vitaminer A, C og E, selen og omega fedtsyrer, som alle hjælper med at bekæmpe ydre påvirkninger, reducere inflammation og berolige huden.
    • Açaí-olie, udvundet af en frugt så næringsrig, at den ofte kaldes en superfrugt. Ligesom brasiliansk nøddefrøolie anses det for at være fyldt med anti-aging og hudbarriere-elskende forbindelser.

Hvad er ikke så godt ved Bum Bum cremen

  • Prisen: for en bodylotion (noget, du regelmæssigt ville bruge en relativt stor mængde af) er den ret dyr. Hvis du kan lide at smøre dig selv ind i lotion hver dag, så bør du indregne det i dit budget. For mit vedkommende ville gerne bruge det hver dag, men det føles lidt spild, når jeg bare er hjemme alene i min tracksuit.
  • Opstrammende effekter? Jeg tror ærligt talt ikke, at nogen lotion eller creme endnu er opfundet, som faktisk kan synligt opstramme nogen del af den menneskelige krop. Hvis det gjorde, ville det være et kæmpe gennembrud, og det ville overflødiggøre behovet for plastikkirurgi for millioner af mennesker. Små forbedringer kan forekomme, men de kunne også tilskrives den generelle øgning af hudens glathed.
  • Emballage, da den er i en bøtte, skal du dyppe dine fingre i den hele tiden. Men Bum Bum cremen er så tyk, at jeg ikke kan se, hvordan den kunne blive ordentligt trykket gennem en pumpe. En klemtube måske, men så ville den ikke se nær så sød ud.

Konklusion

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream er en multitasking bodycreme, der fugter, nærer og får dig til at dufte godt hele dagen. Det er et populært produkt af en grund, og får dig til at tænke på ferie og glade tider, selv på en hårdtarbejdende hverdag på jobbet. Jeg synes, den er fantastisk som gave til folk i dit liv eller til dig selv, især når du har brug for et lille løft i hverdagen. Det er dog kun, hvis du kan lide duften. Hvis du ikke er fan af duften, vil jeg bestemt ikke anbefale det. Det er ret dyrt, og du kan helt sikkert finde billigere bodylotions, der virker godt.

Relaterede artikler