LA ROCHE POSAY CICAPLAST BAUME B5 i naturen

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

La Roche-Posay er virkelig et af mine favoritmærker inden for hudpleje, fordi det er så pålideligt. Det har en meget ligetil og effektiv tilgang til hudpleje, og jeg har nydt de fleste af de produkter, jeg har prøvet fra dem. Deres produkter anbefales ofte af dermatologer sammen med receptpligtige produkter (såsom til akne, rosacea og eksem). De udvikles normalt ikke kun med effektivitet, men også med mildhed og generel hud-sundhed for øje.

Måske er et af deres mest berømte produkter (især efter internettets hudplejefællesskabs opblomstring), Cicaplast Baume B5 Reparerende Balsam, som har sin egen plads i vores hudplejerutiner og også kan være en allieret, når man skal overvinde livets små bump og skrammer.

Læs her min ærlige anmeldelse af La Roche Posay Cicaplast Baume B5.

Artiklens hovedpunkter:

  • Multifunktionelt produkt: La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 er et alsidigt hudplejeprodukt, der fremmer reparation, beroliger irriteret hud og støtter sårheling. Det kan bruges på alt fra mindre forbrændinger og akne-ar til tørre pletter og bleudslæt.
  • Velegnet til hele familien: Produktet kan bruges af alle, inklusive babyer, og er særligt godt efter ansigtsprocedurer som laser eller kemisk peeling. Det er tykt, men ikke fedtet, og efterlader en let pudret følelse på huden.
  • Nøgleingredienser: Indeholder pro-vitamin B5 (Panthenol) for fugt og heling, madecassoside fra Centella asiatica for anti-inflammatoriske og helende egenskaber, sheasmør for næring, og zinkgluconat samt kobbergluconat for antibakterielle og sårhelende effekter.
  • Personlig erfaring: Brugeren har haft positive oplevelser med produktet over 6 år, især ved hudirritation og sårheling. Produktet forårsager ikke akne, selv på følsom og kombineret hud.
  • Enkel ulempe: Som ansigtsfugtighedscreme kan det efterlade et hvidt skær, især på dybere hudtoner, men dette anses ikke som et stort problem, da det oftest bruges om natten.
Find produktet på 40 ml her:
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ – 40 ml.
La Roche-Posay Cicapla...
Original price was: 97,00 kr..Current price is: 85,00 kr..
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ (40 ml)
La Roche-Posay Cicapla...
Original price was: 94,95 kr..Current price is: 85,00 kr..
La Roche-Posay Cicaplast Cicaplast Balm B5+ 40 ml
La Roche-Posay Cicapla...
85,00 kr.
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ SPF50 – 40 ml.
La Roche-Posay Cicapla...
Original price was: 135,00 kr..Current price is: 104,00 kr..
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ 40 ml
La Roche-Posay Cicapla...
105,00 kr.
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ SPF 50 – 40 ml
La Roche-Posay Cicapla...
Original price was: 135,00 kr..Current price is: 119,00 kr..
Find produktet på 100 ml her:
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ – 100 ml.
La Roche-Posay Cicapla...
Original price was: 166,00 kr..Current price is: 141,00 kr..
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ 100 ml
La Roche-Posay Cicapla...
155,00 kr.
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ 100 ml
La Roche-Posay Cicapla...
Original price was: 189,50 kr..Current price is: 170,55 kr..
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ (100 ml)
La Roche-Posay Cicapla...
177,95 kr.
La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ Duo 2×100 ml
La Roche-Posay Cicapla...
229,00 kr.
Hvad jeg kan lide ved den
Hvad jeg ikke kan lide ved den

Produktpåstande

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 er en del af Cicaplast-serien, som er kendt som en alsidig serie af beroligende, helende produkter, der reparerer og beskytter hudens fugtbarriere. Cicaplast inkluderer rensningsprodukter samt behandlingsprodukter til ansigt, krop (især hænderne) og læber.

Baume B5 er tænkt som en alsidig type produkt, der kan bruges på enhver hudområde, der kan føles ubehageligt og irriteret eller er beskadiget, samtidig med at det giver fugt og fremmer hudreparation. Det kan bruges på alt, som mindre forbrændinger eller skrammer, heling af akne ar, tørre pletter eller endda din babys bleudslæt. Det anbefales også efter ansigtsprocedurer, såsom laser eller kemisk peeling, når huden har brug for at falde til ro og reparere. Efter påføring bør det efterlade en usynlig, ikke-fedtet følelse på huden. Det er ikke-komedogent, uden parfume og godkendt af dermatologer, øjenlæger og børnelæger.

Ingredienser

  • Pro-vitamin B5 eller Panthenol, hvorfra en del af produktets navn stammer. Almindeligvis tilsat til hudplejeprodukter, er det fantastisk til at fugte huden, men det har også nogle andre meget ønskelige effekter: det kan berolige inflammation i huden, hjælpe huden med at genoprette sin beskyttende barriere og kan endda fremskynde sårheling.
  • Madecassoside, virkelig en stjerne inden for hudpleje, er det primære aktive stof udvundet fra Centella asiatica, en veteran i den traditionelle healeres kit og har været brugt i århundreder som en helende fremmende plante. Centella asiatica er blevet enormt populær som en hudplejeingrediens i dag, ikke kun til stede i mange asiatiske skønhedsprodukter, men nu også brugt i mange vestlige hudplejeformuleringer, fra mærker som La Roche Posay, Avene eller Paula’s Choice. Det beskytter huden mod alle slags eksterne angribere, fugter, dæmper inflammation, fremmer heling og har antioxidanteffekter. Kan findes i mange produkter med “Cica” i deres navne.
  • Sheasmør, en fantastisk emollient, som alle og deres mor har hørt om. Det blødgør, beskytter og nærer huden ved hjælp af vitaminer og forskellige typer antioxidanter.
  • Zinkgluconat er tilsat for dets antibakterielle effekter, men også fordi det hjælper med at regulere talgproduktionen og øger sårheling, hvilket også gør det egnet for dem med akne. Kobbergluconat bidrager til heling og forstærker beskyttelsen mod frie radikaler, blandt andet.
LA ROCHE POSAY CICAPLAST BAUME B5 anmeldelse

Om min hudtype

  • Tilbøjelig til akne
  • Kombineret hudtype – fedtet omkring næsen og normal til tør alle andre steder
  • Sensitiv
  • Hudbarrieren er konstant under angreb fra stærke aktive ingredienser, hvilket ofte fører til overfølsomhed over for mange hudpleje- eller makeupprodukter
  • De første tegn på aldring begynder at vise sig
     

Min erfaring med La Roche Posay Cicaplast Baume B5

Jeg har brugt La Roche Posay Cicaplast Baume B5 i mere end 6 år, fra tid til anden, når jeg følte, jeg havde brug for det. Jeg har brugt det på mine revnede læber, mine tatoveringer, sår jeg har fået, og efter mine laser- og mikronåleprocedurer. Min gynækolog anbefalede det hurtigt til mig også, da jeg oplevede noget irritation omkring mine intime dele. Det er bare så beroligende, og du kan bruge det overalt

Jeg kan især godt lide at anvende det i mit ansigt, når jeg har beskadiget min fugtbarriere, eller når jeg føler, jeg har brug for at forebygge det. Det er tykt, men ikke fedtet på mig, det efterlader bare en let pudret følelse. Generelt gør det ikke min hud klistret, hvilket er grunden til, at jeg også kan lide at bruge det som håndcreme. Hvis jeg påfører for meget af det på mit ansigt, kan det efterlade et hvidt skær, men da det mest er en del af min natrutine, bekymrer det mig virkelig ikke. Jeg lægger det oven på andre, lettere fugtighedscremer, og det har aldrig forårsaget mig nogen udbrud (jeg har virkelig stædig akne, så jeg er særligt påvirket af dette). Jeg mærker virkelig dets potentielle sårhelende effekter, så jeg sørger for at påføre det på de forskellige ridser, snit og forbrændinger på mine hænder, som jeg regelmæssigt får, da jeg er ret klodset.

LA ROCHE POSAY CICAPLAST BAUME B5 før og efter billede

Konklusion

Der er ikke meget mere at sige. Jeg vil absolut anbefale La Roche Posay Cicaplast Baume B5, ikke kun som en ansigtscreme, men også til enhver anden tør plet eller hudirritation, du måtte have. Det er altid godt at have et multifunktionelt produkt som dette i huset, som du kan bruge på alt fra dine læber til dine neglebånd. Ingredienserne er fantastiske. Det forårsager heller ikke akne hos mig, så det er perfekt som en kraftig reparations fugtighedscreme, når din hud føles rå, enten på grund af hudpleje eller mere invasive procedurer. 

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 kommer også til en ret god pris for så stor en tube, og jeg nyder dens mangel på duft og det faktum, at den kan bruges af hele familien.

Relaterede artikler