Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack anmeldelse

Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Find produktet her:

Denne ultra-fugtgivende maske repræsenterer alt det gode ved koreansk hudpleje, med videnskabeligt underbyggede ingredienser til at bevise det. Læs med videre for at finde ud af mere om, hvordan den har hjulpet mig med at pleje min tørre, irriterede hud tilbage til sundhed, og hvorfor den er en god tilføjelse, når du ønsker at tackle skader forårsaget af miljømæssige stressfaktorer.

Læs her min ærlige anmeldelse af Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack.

Artiklens hovedpunkter:

  • Ultra-fugtgivende og blødgørende: Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack er en kraftfuld natcreme, der effektivt blødgør tørre pletter og beroliger huden, især når fugtbarrieren er beskadiget.
  • Fantastiske ingredienser: Cremen indeholder nøgleingredienser som Centella Asiatica-ekstrakt, Squalane og Ceramide NP, som hjælper med at reparere, beskytte og bevare hudens fugt.
  • Let og ikke-irriterende: Selvom den danner en let film på huden, føles cremen ikke klistret eller fedtet og er perfekt til sensitiv hud uden at forårsage irritation.
  • Langvarig og økonomisk: Produktet kommer i en stor tube, der holder længe, hvilket gør den værdifuld i forhold til prisen.
  • Anbefales til tør hud: Cremen er særligt velegnet til tør hud, og den kan endda hjælpe med at reparere og genoprette huden efter kun én gangs brug.
Find produktet her:
Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack 80 ml
Purito Dermide Cica Ba...
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 159,00 kr..
Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack – 80 ml.
Purito Dermide Cica Ba...
199,00 kr.
Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack 80 ml
Purito Dermide Cica Ba...
199,00 kr.
Dermide Cica Barrier Sleeping Pack
Dermide Cica Barrier S...
209,00 kr.
Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack Duo 2×80 ml
Purito Dermide Cica Ba...
349,00 kr.
Hvad jeg kan lide ved den
Hvad jeg ikke kan lide ved den

Viden er magt: hvad din hud gerne vil have, du skal vide

Regelmæssig brug af en veludviklet fugtighedscreme er gavnlig for vores huds sundhed og bør være en del af selv de mest basale hudplejerutiner. En af hovedopgaverne for vores hud er at fungere som en barriere mellem os og miljøet, nærmest som en mur mellem to forskellige riger, der blokerer passage begge veje. Det ville ikke være overdrevet at tænke, at denne barriere er afgørende for os – da vi er modtagelige for potentielt infektiøse bakterier, vi kommer i kontakt med i ethvert givent øjeblik. Men en mindre ofte overvejet funktion som hudbarrieren har, er den at opretholde vandindholdet i vores kroppe, hvilket, når man tænker på at størstedelen af vores kropskomposition er vand, ikke er nogen lille opgave.

På en mindre alvorlig skala fører en beskadiget fugtbarriere til tør, sensitiv og dehydreret hud. Disse ændringer er tæt forbundet med inflammatoriske processer, der finder sted i huden, som vi ved fører til hudskader over tid. Således kan det at undlade at bruge fugtighedscreme, ikke kun få dig til at føle dig, og se, tør ud som en rosin, men det kan også fremme ældning på lang sigt.

Effektive fugtighedscremer er vigtige

Ingen af os ønsker at være en rosin (jeg for eksempel hader dem), så hvordan kan vi hjælpe vores hud med at gøre sit job, når hårde hudplejeaktiver og miljømæssige aggressorer svækker den? Medmindre du er en baby eller et barn (og hvis du er, heldige dig), skal du give din hud lidt kærlig pleje, for vores hudbarriere begynder gradvist at miste sin effektivitet med alderen.

Der er mange produkter på markedet, der prøver at gøre netop dette, men få af dem er så potente som Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack. Pakket med vidunderlige ingredienser er dette maske-type produkt perfekt til daglig brug også. Det er et af de mest effektive produkter af sin type, som jeg nogensinde har prøvet.

Lidt information om de fantastiske ingredienser i Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack

Dermide-linjen er blevet omformuleret i de sidste par år, hvilket jeg har været glad for. De kommer i virkelig søde tryktuber (perfekt af hygiejniske årsager og for at se godt ud på dit forfængelighed). Den indeholder tre kraftfulde ingredienser, der hjælper med at holde din hud sund og smuk:

  • Centella Asiatica-ekstrakt: ekstremt populær tilsætning til mange hudplejeformler. Også kendt som Cica, indeholder den mange aktive ingredienser med masser af fordele. Har været brugt i århundreder i traditionel medicin som en helbredende behandling for små sår. Andre fordele inkluderer at sænke inflammationsniveauer i huden eller øge syntesen af hyaluronsyre og antioxidanter.
  • Squalane: et emollient, der ligner den naturlige olie, vores hud producerer, og hjælper med at forhindre vandtab. God ingrediens for alle hudtyper, inklusiv akne-udsat.
  • Ceramide NP: hudidentisk ingrediens, som spiller en integreret del i vores huds sundhed. Låser fugtighed ind uden at være irriterende (da det er en normal del af vores hudbarriere).

Yderligere vigtige ingredienser er:

  • Glycerin: ingrediens naturligt fundet i huden, som hovedsageligt fungerer som en fugtighedsbevarende;
  • Grøn te-ekstrakt: antioxidant og beroligende effekt;
  • Sheasmør: effektivt emollient, som også beskytter vores hud gennem sit antioxidant- og vitaminrige indhold.
Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack close up

Om min hudtype

  • Tilbøjelig til akne
  • Kombineret hudtype – fedtet omkring næsen og normal til tør alle andre steder
  • Følsom
  • De første tegn på ældning begynder at vise sig
     

Hvordan anvender jeg Purito Dermide Cica Barrier cremen?

Purito er et af mine favorit hudplejemærker, temmelig tilgængeligt nu til dags og med masser af fantastiske produkter. Uanset hvilken fugtighedscreme jeg har prøvet, ønsker jeg altid at have mindst ét produkt fra Dermide-linjen ved hånden. Det er perfekt til min tørre hud, især om vinteren.

Da dette produkt er en natmaske, er det meningen, at det skal bruges som det sidste trin i aftenens hudplejerutine for at forsegle alt det gode. Om natten har vi normalt mest brug for et godt fugtgivende produkt. Vand fordamper fra vores hud hele tiden, og det er en normal proces, men hastigheden af denne proces øges betydeligt om natten, hvilket gør huden mere modtagelig for dehydrering end i løbet af dagen. Purito Dermide natmasken bekæmper dette ved at bruge okklusive ingredienser, som blokerer for, at vand forlader huden.

Ifølge de officielle instruktioner prøver jeg ikke at overdrive og påfører en moderat mængde (lidt mere end ærtestørrelse til hele mit ansigt).

Jeg bruger normalt ikke andre fugtgivende produkter før denne natmaske, da jeg de fleste gange finder, at den er nok for mig. Dog, når min hud begynder at skalle, har jeg gavn af at lægge et par forskellige typer produkter i lag (for eksempel tilføje et fugtighedsbevarende middel under den eller en olie ovenpå). Nogle gange sprayer jeg lidt termisk vand på forinden for at øge vandindholdet, der bliver forseglet på huden.

Nogle rapporterer, at brugen af natmasker bør begrænses til et par nætter om ugen, fordi de på grund af deres tungere type, kan tilstoppe dine porer. Jeg har dog aldrig oplevet den slags problemer (og jeg er tilbøjelig til akne), men det er bedst at være opmærksom på din egen huds respons. Jeg har endda brugt rigtig vaseline som en okklusiv før (en teknik kaldet slugging) og aldrig oplevet problemer med det heller.

Min oplevelse med Dermide Cica Barrier Sovemaske

Efter jeg har påført Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack, er min hud glad. Jeg kan mærke en let film på den, men den er ikke for klistret eller fedtet. Den er så fugtgivende – jeg elsker den! Normalt får jeg tørre pletter omkring min mund og på min hage, og de føles øjeblikkeligt glattere og roligere. Denne creme forårsager ikke nogen stikkende følelse, og den er perfekt, når min fugtbarriere er beskadiget.

Når jeg vågner op om morgenen ser min hud så godt ud, silkeblød, en smule dugfrisk og slet ikke stram. Jeg vasker den af med en mild rensegel eller skyller den bare med vand og fortsætter med min morgenrutine.

Hvad er ikke så godt ved dette produkt?

Ærligt talt, for mig er der ingen egentlige ulemper ved dette produkt. Prisen kan virke lidt høj, men for mig holder den virkelig længe, og kvaliteten er enormt god, så den er helt sikkert det værd.

Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack swatch

Konklusion

Jeg vil helt klart anbefale Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack, især hvis du har tør hud og finder, at almindelige fugtighedscremer bare ikke gør arbejdet for dig. Jeg kan sige, at det har hjulpet med at helbrede min fugtbarriere mere end én gang, og faktisk kan få min afskalning til at forsvinde efter én gangs brug. Det gør min hud så glad og sund, hvilket har gjort det til den perfekte genoprettende fugtighedscreme for mig. Jeg vil klart anbefale den -10/10!

Relaterede artikler